5 de agosto de 2010

Hola a tot@s,
obro una nova etapa d'un blog que va néixer amb empenta i que crec que val la pena reemprendre. Fa massa temps que ho volia fer, per fi!

És una època fantàstica de canvis que som privilegiats de viure perque podem crear noves maneres de fer les coses, i per tant m'agradaria que tornessim a escriure tots aquí per compartir els aprenentatges d'aquests dos anys que ens separen de l'inici de la creació del blog.

Veig les portes obertes a la reflexió i la creació de noves possibilitats per a les nostres vides. I des de les nostres professions, com hi estem influint?

Si mirem enrera, cadasqú haurà viscut professional i personalment de diferent manera el que ens ha tocat de viure en comú. Crisi, crisi, crisi. Per mi la època més brutal d'aprenentatge. Tota una oportunitat. Persones unides en un mateix objectiu, iniciativa, coratge, flexibilitat, nova consciència... sobretot, nova consciència. I la única certesa, que el canvi és continu. Engrescador!

El més important de tot, aprendre a moure's en la incertesa, quina sort l'aprenentatge que vam fer en el seu moment junts. Opineu el mateix?

Tinc ganes de compartir amb més persones que les del meu entorn proper, la visió que tinc d'aquesta nova etapa que encetem. Més que això, d'anarla construint entre tots, en converses i paraules que es converteixen, pel sol fet d'expresar-les, en accions i noves realitats. No sé on anirem a parar, penso que el bonic serà fer el recorregut, el camí ple de diamants. (vegeu el llibre "el monje que vendió su ferrari" de Robin Sharma).

Que aquest sigui un dels focus de coneixement on ens poguem recolzar a mida que anem caminant, enriquint-nos mutuament des de les diferents perspectives i opinions, és un dels objectius de tornar a reobrir aquest blog.

Espero que us sembli bé. Ara que és estiu segurament tots treurem un moment per a la reflexió fora de la febril activitat de l'any. Us convido a enviar-nos nous articles, o notícies del que esteu treballant actualment. Li he demanat a la Mònica de deixar-me entrar com a administradora perque tinc ganes d'escriure, aprendre i compartir! Mònica, gràcies, ja veurem què en surtirà de tot això. Obro la oferta a deixar el vostre comentari a totes les persones que ens llegeixen i vulguin aportar alguna cosa de valor.

Català, castellà, anglès, francès... el blog és multilingüe. Visca la diversitat

Us espero
Una abraçada
Eulàlia

1 comentario:

Anónimo dijo...

Com sempre aqui em tindras pel que calgui. M'alegra que aixo torni a funcionaaaaarrrr!
Monica F